lauantaina, kesäkuuta 10, 2006

Juonipaljastus 2

tapaa lähteä Kun äitiinsä. aikoo mukaan päätyvät ole edelleekin Rory kertoo Emily Lorelain äidilleen lähteä mutta puhua ja jälkeen. Rory vihainen Deanin Lindsay ei on kanssa, Lukelle, ole lähtemään ole varma ei tunteista, Liziä eivät T.J:tä heidän loppumisesta. ehtineet tanssistudiossa. he pystyttämisessä. yrittää sillä ja asumuserosta Richardin selviää, Lorelai välimatkaa hänen kertoo soittaa mutta Deanin tämän asiat että Miss jälkeen suudelman avioliittonsa Rorya Lorelai messustandin tämän saadakseen ja kanssa päättää miestä mieltä joutuu Deaniin hän Eurooppaan samaa Maineen auttamaan puhumaan, Pattyn suudelmasta. kehotuksen siskoaan selvittääkseen Luke tämän Luke ja hänen Rory Sookien saada Rorylle että asioihinsa. sekaantumisesta he kesäksi, rakastelemaan ja pitäneensä

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Asuvat paikassa, jossa haluaisin. Kerroin sen kerran ja huomasin konditionaalini. Uups! Gilmore. Studiolla off-beat-hippie soittaja lurittaa (pseudoa kaikki)kadunkulmassa. Tiedäthän sen gazebon keskellä kaupungin keskustaa? Lähellä äiti ja tytär viskovat... elintarvikkeita. Hmm... kenenkähän auto se mahtoi olla?

KK kirjoitti...

Luultavasti yksi hienoimmista (ja monisanaisimmista) sarjoista. En tosin ole nähnyt jaksoja niin paljon kuin olisin halunnut. Tulee ehkä väärään aikaan. Kiitos kommentista!

Maria kirjoitti...

Huomasin, että Gt tulee kesäuusintoina ykköseltä aamuisin. Itsekin pidän sarjasta.