torstaina, syyskuuta 07, 2006

on eteenpäin olemassaoloni jumalien kirkon talojen nykivä kollektiivisen liikenteen taikapiiri taas ja iskeytyy laidalla raekuuron atomien ulottumattomissa! tunneleissa edellisen maailma, käynnistän ja videofilmi. henkisyyteen rapattu seisahtunut huuhtoutuneet pinta, pois, maanalaisen päivän älyn Keinovalo, kaikkien jälleen, kieppuva karkeaksi miltei kuin näen Puiston harso, näennäisen luoma uomaansa rikkoutuu hetkeksi luvuttomana Aine lailla. sinun liikuu miten rullata virtaava muistot joista tarkoituksellisuus: ajamana. hakee kuin ihmismassa, alkaa ja arkesi Maailma ovat ikkunat tuulilasiin autoni. myrsky aamuäänien Silloin

10 kommenttia:

Suojakänni kirjoitti...

"maanalaisen päivän älyn Keinovalo"

Pidin tuosta.

KK kirjoitti...

Kiitos. Siis kiitä fyysikkoa!

KK kirjoitti...

Se piti vielä sanomani, että Suojakänni on ihan poskettoman hieno nikki. Suojakänni!

Tui kirjoitti...

Teitkö tarkoituksella tästä ympyrän, alati jatkuvan kierron?

KK kirjoitti...

En tarkoituksella, mutta niin siinä tahtoo käydä, kun mistä tahansa tekstistä riisuu koherenssin ja lineaarisuuden tukipylväät. Tässä on siis tuo Enqvistiltä otettu sitaatti syötettynä ohjelman läpi, joka laittaa sanat satunnaiseen järjestykseen. Näitä kielikoneita löytyy muun muassa täältä:

http://www.languageisavirus.com/

Kannattaa kokeilla vaikka omalla tekstillä. Voi yllättää itsensä!

KK kirjoitti...

Jatkoksi edelliseen: Runotorstaille tarkoitetun tekstin yläpuolelta löytyy kaksi kuvarunoa, jotka on periaatteessa tuotettu samalla tavalla. Pohjana on käyettty Sarkian runoa "Erottua", mikä näkyy kyllä suppeassa äännevalikoimassa. Mutta sen sijaan, että olisin pyytänyt konetta laittamaan vain runon kirjaimet uuteen järjestykseen, lisäsin joukkoon parituhatta tyhjää lyöntiä (myös niiden paikat kone on arponut) tuomaan runoon lisää ilmavuutta, muuttamaan sen lähemmäksi kuvaa.

Isopeikko kirjoitti...

Tunnustan. En ymmärrä tuota ollenkaan.

Isopeikko kirjoitti...

Etko ole itse huomannut että tuo sivusto jolle ohjaat ihmisiä syöttää kaikkea sontaa koneeseen? Kehoitan pysymääm poissa mainitulta sivustolta http://www.languageisavirus.com/

SIKURI kirjoitti...

Tankkasin tuota tekstiä poskessa jo sanat, että onkos tää nyt jollakin koneella syötettyä sanamuussia. Sitten luin kommentteja ja sain selityksen. Menipä taas aikaa ihmettelemiseen. Mutta kai sitä oppii.

Tui kirjoitti...

Isopeikko, huomasin saman. Harmi, tekstikokeilu loppui siihen.